![d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8add984d988d8a7db8c-d8b9d8b1d8a8db8c_631aa2a4d1580.jpeg](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2023/02/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8add984d988d8a7db8c-d8b9d8b1d8a8db8c_631aa2a4d1580.jpeg)
مواد لازم :
آرد گندم | ۳ پیمانه |
شیر خشک | ۲ پیمانه |
شکر | ۳ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
هل | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | نصف قاشق چای خوری |
کره | ۴۰۰ گرم |
روغن مایع | نصف لیوان |
طرز تهیه :
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم داغکردن دهید و در دقایق پایانی داغکردن شیر خشک را افزایش کنید و تا زمانی که طلایی شود، داغکردن دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
در ادامه، کره و روغن را افزایش کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی داغکردن دهید تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این دوری آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد افزایش و در کاسه مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.
منبع: خوی وب