![کیک پرتقال و هویج و لیمو،طرز تهیه کیک پرتقال و هویج و لیمو روش های پخت کیک پرتقال و هویج و لیمو, درست کردن کیک پرتقال و هویج و لیمو](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d9bed8b1d8aad982d8a7d984-d988-d987d988db8cd8ac-daa9db8cdaa9db8c-d9bed8b1-d8a7d8b2-d988db8c_631a0bec140cd.jpeg)
کیک ویتامینه، انواع کیک از جمله کیک وانیلی، کیک هویج، کیک پرتقالی، کیک سیب، کیک هویج با گردو و . تهیه می شود و هرکسی سلیقه خود را دارد. در این مقاله طرز تهیه کیک پرتقال و هویج آموزش داده شده است. با ما همراه باشید مواد لازم کیک پرتقال، هویج و لیمو: تخم مرغ 3 عدد، شکر 220 گرم، 2 عدد هویج (200 گرم)، آبلیمو، نصف لیمو، پوست لیمو (پوست سفید را رنده نکنید)، آب پرتقال 1 عدد، 1 عدد آب پرتقال، پوست پرتقال 120 گرم روغن مایع، 120 گرم آرد سفید شیرینی، 220 گرم نشاسته ذرت، 30 گرم مخمر شیمیایی، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (می توانید به همین مقدار آرد اضافه کنید)، چگونه برای تهیه کیک پرتقال، هویج و لیمو: در ظرفی تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید و با شکر خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود، هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید و در غذاساز با روغن بریزید و له کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال، رنده رنده شده، آب لیمو و نمک به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خوب یکدست شود.آرد، بکینگ پودر و نشاسته را با هم 3 بار الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود.قالب خود را چرب و آرد پاشی کنید (آرد اضافی را بردارید)، مایه مایه را داخل قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد نکته: همیشه قبل از پخت کیک را با خلال دندان چک کنید. وقتی از فر خارج شد .