خواص طالبی

خواص طالبی,طالبی,خاصیت طالبی

دوستی با خواص طالبی

خواص طالبی برای سلامتی

طالبی در تابستان 1 میان وعده باطراوت می باشد و حاوی مواد مغذی مفید برای سلامتی شخص می باشد. طبع این میوه گرم و تر می باشد. طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو می باشد.

آیا می دانید خواص طالبی چيست ؟

طالبی که در میان کودکان و بزرگسالان بینهایت محبوب می باشد، می توانید  با طالبی 1 دسر تازه و سالم و آسان در تابستان درست کنید، در حالی که آب زیاد آنها به پیشگیری از کمبود آب کمک می کند.

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان می باشد و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بینهایت محبوب می باشد. نام انگلیسی آن Cantaloupe می باشد که از نام 1 دهکده در ایتالیا به نام Cantalup گرفته شده که در این موقعیت طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی کاشت شده می باشد.

این نوع میوه همچنین حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها می باشد.

دوستی با خواص طالبی :

از خواص طالبی در طب سنتی می توان به طبع گرم و تر این میوه اشاره کرد. خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید می باشد.

آنتی اکسیدان های موجود در طالبی ممکن می باشد به پیشگیری از صدمه سلول کمک کند.

آب، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در طالبی می تواند فواید مختلفی برای سلامتی فراهم کند.

به عنوان مانند، آنتی اکسیدان ها می توانند از صدمه سلول پیشگیری کنند که می تواند منجر به سرطان و سایر شرایط سلامتی شود.

در طول متابولیسم، بدن مولکول های ناپایداری به نام رادیکال های آزاد تولید می کند که می توانند در بدن جمع شده و به سلول ها صدمه برسانند. این صدمه به عنوان استرس اکسیداتیو شناخته می شود. آنتی اکسیدان ها به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک کرده و از استرس اکسیداتیو پیشگیری می کنند.

خواص طالبی برای مردان,فواید طالبی,خواص طالبي چيست

آیا می دانید طالبی چه فوایدی دارد

طالبی حاوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها می باشد، حاوی :

– سلنیوم

– بتاکاروتن

– ویتامین c

– لوتئین

– زاگزانتین

– کولین

شایان ذکر می باشد، مواد مغذی موجود در غذا برای حفظ بدن سالم، ضروری می باشد، تحقیقات علمی در مورد تأثیرات این مواد مغذی اغلب به جای منابع غذایی با مکمل ها انجام می شود و نتایج ممکن می باشد تا حدی گوناگون باشد.

دریابید که غذاهای دیگری منابع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات روغن دنبه

دژنراسیون ماکولای وابسته به سن

لوتئین و زیگزانتین، 2 آنتی اکسیدان و رنگدانه گیاهی مشابه هستند که به میوه ها و سبزیجات رنگ زرد متمایل به قرمز می دهد.

این ترکیب می تواند به فیلتر کردن اشعه های مضر نور آبی کمک کند. پزشکان بر این باورند که این ماده نقش داشتن محافظتی در سلامت چشم دارد و ممکن می باشد به شما در پیشگیری از صدمه ناشی از دژنراسیون ماکولای وابسته به سن کمک کند.

همچنین، نویسندگان 1 مطالعه منتشر شده در سال 2009 نشان می دهند که ترکیب لوتئین و زاگزانتین، که در طالبی وجود دارد، می تواند به محافظت از چشم در مساوی آزار ای که منجر به AMD می شود، کمک کند.

خواص طالبی در طب سنتی,خواص تخمه طالبی,خواص طالبي

از خاصیت طالبی می توان به پیشگیری از آسم اشاره کرد

پیشگیری از آسم با مصرف طالبی

مطالعات بر روی حیوانات نشان داده می باشد که مصرف مقدار زیادی آنتی اکسیدان بتاکاروتن، که نوعی ویتامین A می باشد، می تواند از بروز آسم در زندگی شخص پیشگیری کند.

بتاکاروتن در میوه های زرد و نارنجی مشابه طالبی وجود دارد. 1 فنجان (177 گرم) گلوله های طالبی حاوی 3،580 میکروگرم بتاکاروتن هستند.

متخصصان مصرف روزانه 18000 میکروگرم بتاکاروتن برای مردان در سنین 14 و بالاتر و 14000 میکروگرم برای زنان در همان گروه سنی را توصیه می کنند.

ویتامین C یکی از ویتامین های موجود در طالبی می باشد این ویتامین ضروری و آنتی اکسیدان هستند که سبب محافظت در مساوی آسم می شوند. برخی از متخصصان استفاده از مکمل های ویتامین C را برای درمان آسم پیشنهاد می کنند.

1 فنجان توپ طالبی حدود 65 میلی گرم ویتامین C فراهم می کند. دستورالعمل های فعلی توصیه می کند که زنان بالغ حدود 75-65 میلی گرم ویتامین C در روز و مردان بزرگسال 75-90 میلی گرم ویتامین C در روز مصرف می کنند.

همچنین، طبق مطالعه ای که در سال 2010 انجام شد، افراد گرفتار به آسم که کولین (نوعی آنتی اکسیدان دیگر موجود در طالبی) دریافت کرده اند، کاهش التهاب را تجربه کرده اند.

مصرف طالبی به کاهش فشار خون کمک می کند

فیبر، پتاسیم، ویتامین C و کولین موجود در طالبی همگی از سلامت قلب پشتیبانی می کنند.

مصرف غذاهای غنی از پتاسیم می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کنند که 1 شخص بزرگسال به طور میانه به مصرف 4700 میلی گرم پتاسیم در روز برای حفظ سیستم قلبی عروقی سالم نیاز دارد.

بیشتر بخوانید:  فواید پپینو دلچه یا ملون گلابی

1 فنجان طالبی حدود 473 میلی گرم پتاسیم یا 10٪ از مقدار توصیه شده روزانه شخص را دارا می باشد.

خواص طالبی در طب سنتی,خواص تخمه طالبی,خواص طالبي

از خواص طالبی برای مردان می توان به بالا بودن بتاکاروتن زیاد آن اشاره کرد

با مصرف طالبی از سرطان پیشگیری کنید

بتاکاروتن، توکوفرول و سایر آنتی اکسیدان های موجود در طالبی ممکن می باشد به پیشگیری از صدمه سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو کمک کنند.

شواهد و مدارکی وجود دارد که مصرف مکمل های حاوی این و آنتی اکسیدان های دیگر ممکن می باشد خطر ابتلا به سرطان ریه، پروستات و دیگر سایر سرطان ها را کاهش می دهد.

همچنین به نظر می رسد فیبرهای غذایی از سرطان روده ی بزرگ محافظت می کنند. 1 فنجان طالبی حاوی 1.6 گرم فیبر می باشد.

کمک به هضم از خواص طالبی می باشد

طالبی دارای مقدار زیادی آب می باشد و فیبر را تأمین می کند. فیبر و آب می توانند به پیشگیری از یبوست، نظم منظم و دستگاه گوارش سالم کمک کنند.

آبرسانی زیاد از فواید طالبی می باشد

طالبی با داشتن مقدار زیادی آب و الکترولیت، گزینه خوبی برای تقویت آب بدن در ماه های گرم تابستان یا بعد از تمرین می باشد.

1 فنجان گلوله طالبی 177 گرمی حاوی 160 گرم آب می باشد.

نمونه هایی از الکترولیت های موجود در طالبی حاوی سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم می باشد.

طالبی برای پوست و مو

ویتامین A به رشد و نگهداری پایان بافت های بدن از جمله بافت های موجود در پوست و مو کمک می کند.

ویتامین C بدن را قادر به تولید کلاژن می کند، که ساختار سلول ها، پوست و مو را فراهم می کند.

در مطالعه ای دریافتند که طیف وسیعی از مواد معدنی و ویتامین ها می توانند در تقویت رشد مو و پیشگیری از ریزش مو نقش داشتن داشته باشند.

خواص طالبی در طب سنتی,خواص تخمه طالبی,خواص طالبي

از طالبی می توان در تهیه ی سالاد میوه استفاده کرد

بسیاری از آنها به مقدار مختلف در طالبی وجود دارند ، مشابه:

– ویتامین های A ، C و E

– ویتامین های گروه B

– فولات

– اهن

– سلنیوم

– فلز روی

طالبی همچنین به آبرسانی کلی کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف آب اضافی ممکن می باشد به لطافت پوست کمک کند، اگرچه شواهد بیشتری برای تایید این موضوع لازم می باشد.

هنگام انتخاب طالبی به دنبال سفت، سنگین و متقارن، بدون لکه های نرم و کبودی باشید.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با انواع سبزی ترشی

گوشت طالبی های فصلی درخشان، شیرین و پرآب خواهد بود. خارج از فصل، ممکن می باشد سخت و بی روح باشد.

در اینجا چند نکته برای تهیه و سرو طالبی آورده شده می باشد:

آن را قطعه قطعه کنید یا برش دهید و آن را تازه بخورید.

1 سالاد میوه ی گرمسیری با قطعه های طالبی تازه، پاپایا، آناناس و انبه درست کنید .

طالبی را خیلی نازک برش دهید و آن را به لیموناد، چای سرد یا آب افزایش کنید.

با ترکیب پاپایا، انبه، فلفل هالوپینو، طالبی، فلفل قرمز و فلفل چیپوتل 1 سالسای تازه درست کنید.

با ترکیب طالبی با آب آناناس، توت فرنگی منجمد و ماست یونانی بدون شیرین کننده 1 اسموتی درست کنید.

کباب های میوه ای را با طالبی، خربزه عسلی و توت فرنگی درست کنید و آنها را با غوطه ور کردن در ماست سرو کنید.

طالبی,خاصیت طالبی,خواص طالبی برای مردان

از خواص تخمه های طالبی می توان به پروتئین و فیبر زیاد آن اشاره کرد

خواص تخمه طالبی

1. منبع عالی پروتئین

برای غذایی که 9 گوشتی باشد و 9 لبنی، تخمه های طالبی منبع فوق العاده ای از پروتئین گیاهی را فراهم می کنند. خبرهای خوب برای گیاهخواران ! در مطالعه ای که در “مجله علوم علمی کاربردی جهانی” منتشر شده می باشد، محققان دریافتند که پروتئین موجود در تخمه های طالبی مشابه شیر سویا می باشد. همانطور که می دانید شیر سویا منبع غنی از پروتئین می باشد.

2. خوب برای روده

تخمه های طالبی و “تور” اطراف آنها فیبر زیادی دارند. همانطور که می دانید، فیبر برای هضم و دفع درست کلیدی می باشد. علاوه بر این، اندیشیدن می شود که دانه ها توانایی پاکسازی بلغم و احتقان اضافی از بدن را دارند.

3. دارای ویتامین و غنی از مواد معدنی

این دانه های با جلال مملو از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A ، C و E همراه با منیزیم، فسفر و پتاسیم هستند. این امر نویدبخش خوبی برای فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا می باشد، زمانی که میزان ویتامین C تقویت کننده سیستم ایمنی بدن کم می باشد و همچنین منیزیم بینهایت مهم، که فشار خون، عملکرد قلب و عروق را تنظیم می کند، تراکم استخوان را تندرستی می بخشد، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد و در درمان میگرن، بی خوابی و افسردگی استفاده می شود.

 

مطلب پیشنهادی

خواص شاهی

شاهي (تره تيزک) از خانواده چليپاييان با نام علمي Lepidium sativum مي باشد. شاهي گياه …